Over mij

Wie ben ik?

Vanaf mijn 5de lente ben ik beginnen voetballen bij de club uit mijn gemeente. De sportmicrobe zit in de genen en ook ik werd er niet van gespaard.
Als voetballer doorliep ik de jeugdreeksen van Lendelede, Harelbeke, KSV Roeselare, Moeskroen en Club Brugge, waar ik uiteindelijk 10-jaar speelde.

Ik behaalde mijn diploma topsport sportwetenschappen in het middelbaar te Brugge, waar ik naast de theoretische lessen 12 uur per week sportles kreeg.
Ik studeerde er af en de laatste 3 jaar had ik een semi-profstatuut bij Club Brugge waar ik 4 jaar bij de beloften speelde, 1 keer kampioen werd en 2 keer de beker van België voor beloften won.
Ik mocht 2 maal proeven van de voorbereiding bij het eerste elftal van Club Brugge maar telkens werd ik getroffen door zware blessures.

 

Op mijn 21ste besliste ik een semi-profcontract te tekenen bij het eerste elftal van KSV Roeselare, onder leiding van coach Franky Van Der Elst. Ik kwam er 10 wedstrijden in actie, maar ook hier werd ik geremd door een zware buikspierblessure.

Door de vele blessures en mijn interesse in huizen koos ik voor een hogere opleiding Vastgoedmakelaardij te Gent, waar ik ook mijn diploma haalde. Eenmaal in het werkveld, was de combinatie bureauwerk en het gebrek aan beweging de drijfveer om mij volledig te verdiepen in de personal training.
Ik behaalde de hoogst haalbare graad in de personal training met de internationaal erkende NASM-opleiding.

Voorlopig kom ik uit voor het ambitieuze Winkel sport in de Belgische derde klasse wat de combinatie met de personal training perfect combineerbaar maakt. Ik geniet van positieve resultaten en de zowel mentale- als fysische vooruitgang van mijn klanten, wat dit de perfecte job maakt voor mij.

4